Contact

Aannamestop: vanaf 14-05-2024 geldt er een aannamestop voor nieuwe cliënten.


De wachtlijst is momenteel te lang om nieuwe aanmeldingen op een verantwoorde manier aan te kunnen nemen. Vanwege de drukte heb ik alle tijd en aandacht nodig voor lopende trajecten. Ik kan dan ook helaas niet reageren op aanvragen voor nieuwe trajecten. 


Vanaf 01-07-2024 kunnen er weer nieuwe aanmeldingen worden gedaan. Aanmeldingen worden vanaf 01-07-2024 op volgorde van officieel akkoord van wettelijke vertegenwoordigers op de wachtlijst gezet. Uitvoer van werkzaamheden zal na de herfstvakantie van 2024 plaatsvinden. 


Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag in de praktijk. 


Als je mij een mailtje stuurt, vermeld dan a.u.b. je mailadres en telefoonnummer in de mail zodat ik contact kan opnemen. Controleer uw SPAM filter als u niet binnen een paar dagen een mailtje van mij hebt gezien. Vooral gmail en hotmail accounts willen mijn mailtjes nogal eens tegenhouden. 


Wil je liever bellen? Dat mag uiteraard ook. Als ik een onderzoek of afspraak heb, kan ik niet opnemen. Spreek dan gerust een boodschap in dan bel ik je z.s.m. terug. Praktijk voor Talent
Brahmspark 23
5151 LM Drunen
06 - 83 36 94 63
info@praktijkvoortalent.nl