Talentbegeleiding & coachingIk werk met oplossingsgerichte en motiverende gesprekstechnieken en integreer naar eigen inzicht verschillende methodieken/spelvormen. Wat in alle technieken en vormen een belangrijk rol speelt zijn de eigen doelen van het kind/de jongere en de nadruk leggen op oplossingen (in plaats van problemen). Mijn technieken vragen een bepaald niveau van ontwikkeling in denken en taal en zijn daardoor vooral geschikt voor kinderen met een ontwikkelingsleeftijd van ongeveer 7 of 8 jaar.


Coachen is een proces tussen mensen. Het is daardoor van tevoren niet goed in te schatten hoeveel gesprekken in totaal wenselijk zijn. Ik werk met cycli van 6 individuele momenten, een tussentijds contactmoment om af te stemmen en een evaluatie na de 6 momenten.


Een kennismaking is belangrijk om te kijken of er sprake is van een klik en van vertrouwen. Daarom is dit bij mij een vrijblijvend gesprek met u en/of uw kind (of samen).


Mocht ik op basis van de intake denken dat ik niet de juiste persoon ben voor wat u wilt, dan zal ik dat aangeven. Ik kan dan desgewenst meedenken voor een ander traject.